Hulluimmat keksinnöt keittiössä

Oletko nähnyt jonkin hauskan keksinnön minkä haluaisit ostaa vaikket sitä tarvitsisikaan. Nykyään hassuja laitteita on saatavilla verkossa loputtomiin mutta oikeasti on myös todella hulluja keksintöjä, joista harva on kuullutkaan. Kerromme tässä artikkelissa muutamista todella hulluista keksinnöistä, joita voit hankkia verkosta omaan keittiöösi.

Image

Oletko kuullut ketsuppipyssystä. Kyllä tällainen ketsupilla tai sinapilla täytettävä revolveri löytyy netin verkkokaupoista ja sillä voit helposti annostella ketsuppia annokseesi. Vedä liipaisimesta ja ketsuppi tai sinappi valuu ulos kuin ampuisit sen ruoan päälle. Ehkä tämä ei aikuisia viihdytä mutta varmasti jokaisen lapsen unelma, jos saa sellaisen omaan keittiöönsä. Ja mikä parasta tällaisia saa myös tuplaversioina, jossa molemmat ketsuppi ja sinappi tulevat ulos pyssystä samaan aikaan.

Ehkä et pidä rasvaisesta ruoasta, silloin kannattaa harkita rasvamagneetin ostoa. Tällainenkin on keksitty. Laite nimeltään fat magnet, joka lupaa imeä huonon rasvan pois keitoista tai padoista. Voit sen jälkeen ottaa pahat rasvat pois laitteesta. Laite pitää ensin jäädyttää, jonka jälkeen se on käyttövalmis.

Image

Toinen mahtava keksintö on voin puristin, niille jotka pitävät voinsa jääkaapissa. Voit silti puristaa puristimella voita leivän tai ruoan päälle ja se sen jälkeen sulaa nopeasti leivän päällä. Tämä voi olla sinulle jos ahdistut kylmän voin leikkaamisesta. Tämäkään laite ei ehkä tule mitaleita voittamaan mutta keksintö toisten joukossa.

Image
Image

Hullu mutta ehkä käytännöllinen keksintö, jonka voi ostaa omaan keittiöönsä ovat sipulilasit. Aina kun leikkaat sipulia silmäsi alkavat vuotamaan. No näillä laseilla voit ehkäistä ongelman jos olet valmis tinkimään tyylistä. Näissä laseissa ei tyyliä löydy vaan kokoa ja tiivisteitä, jotka painautuvat silmiäsi vasten ja varmistavat etteivät sipulin kirvelevät huurut pääse valuttamaan silmiäsi.