Täydellistä kahvia kotona

Oletko miettinyt, miten kahviloissa tehty on niin paljon paremman makuista kuin omalla kahvinkeittimellä tehty kahvi. Yleensä tämä johtuu siitä, että kotona meillä on perinteinen kahvinkeitin, jossa lisäämme suodattimeen kahvinpuruja ja keitämme kahvinkeittimellä valmiiksi. Kahviloissa on erilaiset kalliit välineet, joilla kahvi saadaan valmistettua tuoreista pavuista ja tehtyä täydelliseksi joka kerta, jokaista kuppia varten. Riippuen mieltymyksistä mutta kahvila tasoista kahvia on mahdollista nykyään helposti tehdä myös omassa kodissa ja nykytekniikka on tehnyt sen mahdolliseksi.

Image

Kahvikoneet ovat kehittyneet pitkälle ja nykyisin omaan kotiin on mahdollista ostaa kahviautomaatti, joka tekee kaiken puolestasi ja saat joka kerta kuppiisi täydellistä kahvia tai jotain muuta erikoiskahvia, riippuen siitä, mitä sinun juuri nyt tekee mieli. Kahvikoneita on monia erilaisia ja tietenkin todella automatisoidut koneet maksavat myös todella paljon ja sillä rahalla ostaisi jo monta erikoiskahvia kahvilastakin. Peruskuluttajille on myös tarjolla malleja, jotka jauhavat kahvin pavuista ja keittävät kupillisen kerrallaan valmiiksi. Näihin koneisiin saa yleensä myös lisättyä maitoa, jonka kone vaahdottaa latteen valmiiksi tai sitten koneissa on erillinen suutin, jonka avulla voi itse vaahdottaa maidon valmiiksi kahvia varten.

Jos yksinkertaisesti ei pysty panostamaan kahviautomaattiin niin sille on myös edullisempi vaihtoehto, joka sopii kaikkien kukkarolle. Kapselikeittimet ovat halpa versio kahviautomaatista ja niiden avulla voi myös helposti päästä laadukkaan kahvin makuun kotona. Nämä keittimet toimivat siten, että niihin lisätään vettä ja valmis kapseli, jonka läpi kuuma vesi valutetaan kuppiin, johon kapselin kautta tulee valmis kahvijuoma. Kapselikeitin ei itsessään maksa paljoakaan vaan hinta tulee pitkän ajan kuluessa kun joutuu ostamaan erillisiä kapseleita kotiinsa. Kapselit eivät kuitenkaan eroa siitä, että ostaisi kahvinpuruja kotiin, joten tällä tavalla kapselikeitin voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluaa siirtyä kotona erikoiskahvien nauttimiseen.

Image