Viisi villeintä appia

Meillä on jokaisella puhelimet täynnä applikaatioita. Löytyy sosiaalisen median appeja, karttasovelluksia, nettipankki, deittisovellus, pelejä ja paljon muuta. Yleensä hankimme applikaatiot ja sovellukset tarpeen mukaan ja niillä on jokin tarkoitus. Sovellusten kehittäjiä kuitenkin löytyy maailmasta vaikka millä mitalla ja sama pätee sovelluksiin. Niitä on ihan tuhottoman paljon. Seuraavaksi kerromme ehkä turhimmista applikaatioista, joita laitteille on saatavilla. Ehkä ne sopivat sinulle tai eivät mutta outoja ne ainakin ovat.

Image
1. Cat Paint

Tämä sovellus on ehkä niille, jotka todella rakastavat kissojaan tai kissoja yleisesti. Sillä onhan totta, että jokainen kuva tarvitsee lisää kissaa. Voit siis tällä sovelluksella lisätä omiin kuviisi lisää kissoja tai tehdä omasta päästä kissan pään.

2. Pimple popper

Kaikkihan rakastavat finnien puristelua. Nyt sinun ei tarvitse puristaa poikakaverisi finnejä vaan voit tyydyttää puristelunautintosi apin avulla. Pimple Popper antaa sinulle mahdollisuuden puristella finnejä ja näppylöitä niin paljon kuin haluat. Tämä applikaatio voi olla myös hyvin terapeuttinen, joten sitä ehkä kannattaa kokeilla.

Image
Image
3. Paper racing

Toinen terapia välineeksi tarkoitettu sovellus tarjoaa mahdollisuuden vetää vessapaperirullasta paperia ja kisata kelloa vastaan. Pystytkö tyhjentämään vessapaperi rullan vaadittuun aikaan. Tätä peliä suositellaan vessaan kaveriksi kunhan vain jättää oikean rullan rauhaan.

4. Run Pee

Tämä ehkä kummallisin sovellus, mitä on tullut vastaan kertoo sinulle milloin voit mennä pissalle. Eli lyhyesti sanottuna, tämän applikaatio avulla sinun ei tarvitse enää missata elokuvassa tärkeitä kohtauksia. Sovellus kertoo sinulle elokuvan aikana, milloin on aika juosta vessaan. Todella kummallinen sovellus.

Image
Image
5. Demotivational Pics

Onko sinulla ollut huono päivä ja haluat tehdä siitä vielä huonomman. No niin, silloin tämä sovellus on juuri oikea pahentamaan päivääsi. Voit aina ladata kuvan, jossa on selitetty minkä takia olet ehkä hieman vielä huonompi. Jos siis olet pahan mielen tarpeessa lataa itsellesi tämä sovellus.